Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 03/12/2023

Scroll to top

Top

Seilkro: J/70 løfter seilsporten – Ons 1. feb kl 19

Seilkro: J/70 løfter seilsporten – Ons 1. feb kl 19

HjS har hatt en aktiv seilgruppe Express klassen. Fra dette miljøet deltok av våre jenter deltok i Dame NM i J/70 i 2022. På lik linje med Express har J/70 også et stort fokus på sportslig seiling, men format og opplegg er litt anderledes. Nå er sjansen til å høre litt mer om dette.

I Norge og flere andre land har flere seilforbund hatt stor suksess med å introdusere J/70 og ligaseiling. I Norge ble Seilsportsligaen intodusert i 2016. Her stiller NSF med båter og seillagene stiller kun med bag’en på kaien. I 2022 introduserte man ungdomsligaen for unge mellom 14-20 år samt et eget Dame NM i J/70. Begge deler har vært en stor suksess. «Det gøyeste jeg har vært med på» har vi fått høre noen si. Flere og flere seilforeninger ser at dette er en spennende måte å involvere seilere fra egen forening.

Hjellestad Seilforening har invitert Torstein Hellebust (AS), som er kontaktperson for J/70 i Vestland Seilkrets til å holde en presentasjon om hva som skjer rundt J/70, påmelding, kostnader, direktedømming mm. Dette kan kanskje også være en god anledning for foreninger å fortelle om egne planer. Alle er velkommen!

Velkommen til HjS. Onsdag 1. februar kl 19:00 – 21:00

Related Images: