Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 22/06/2021

Scroll to top

Top

Helene Mjelde Gjerde leder etter første dag

Helene Mjelde Gjerde fortsetter den gode seilingen fra VM og leder NM i Zoom8 etter første dag. Med serien 4-1-2-10 leder hun sammenlagt med to poeng etter første dag. Ingrid Kvåle Nordaas har fått en for henne litt mer forsiktig start og ligger på 4. plass etter første dag. Lene Hjellestad følger opp den sterke innsatsen fra Hjellestad og er nr. 8. 

 

I gutteklassen i Zoom8 er Jens Henrik Johnsen best av våre med en fin 4. plass etter fire seilaser. Henrik Kvåle Nordaas er nr. 7.

 

I optimist jente fikk Amalie Grytdal en dårlig start på dagen med en 22. plass i den første seilasen. Så fikk hun imidlertid skikkelig fart på båten med en 4. plass i den andre seilasen før hun vant dagens 3. seilas. Samlet gir det en 6. plass etter første dag, Med et dårlig resultat som forhåpentligvis kan strykes senere i NM lover dette bra for fortsettelsen. Johanne Gurvin Skaaland fra Bergens Seilforening leder etter første dag.

 

I gutteklassen i optimist er Gotfred Andenes nr. 6 etter første dag. Seilingen var imidlertid forholdsvis ujevn med serien 24-4-18. Det burde derfor være muligheter for å klatre på listen dersom Gotfred får skikkelig fart på båten. Andreas helland er nr. 49 etter første dag.