Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 03/12/2023

Scroll to top

Top

HjS inviteter alle seilerne i Vestland Seilkrets til et gratis svømmetilbud

HjS inviteter alle seilerne i Vestland Seilkrets til et gratis svømmetilbud

Invitasjon til gratis svømmetrening for Seilere i Vestland Seilkrets

Hei alle seilentusiaster i Vestland Seilkrets!

Hjellestad Seilforening er glade for å kunne invitere alle seilere mellom 7 og 25 år til ukentlige svømmetreninger som arrangeres av HjS, men tilbudet er åpent for alle seilere i kretsen. Vi stiller med trener, så det er bare å komme. Det blir en flott mulighet til å holde seg i form, forbedre svømmeevner og styrke kondisjonen gjennom vintermånedene.

Dato for første trening: 19. oktober Sted: Ytrebygda Skole

Tidspunkter:

  • Aldersgruppe 7-13 år: Kl. 19:00 – 20:00 (Kontaktperson: Christian Bergflødt – 99019785)
  • Aldersgruppe 14-25 år: Kl. 20:00 – 21:00 (Kontaktperson: Petter Strømme – 92412523)

Vi vil ha jevnlige treninger hver torsdag inntil vi får nok dagslys til å seile om ettermiddagene igjen. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert. HjS har tiden fra etter høstferien og fram til påske. Vennligst merk at bassenget vil være stengt i skolens ferier.

Hva du trenger å ta med:

  • Badetøy
  • Badehette
  • Svømmebriller

Vi oppfordrer alle deltakere til å møte opp presis på bassengkanten i riktig bekledning til oppsatt tid. For den yngste gruppen må barna ha med en foresatt.

Dette er en flott anledning til å forbedre dine svømmeferdigheter, øke din generelle form, og bli kjent med andre seilere i Vestland Seilkrets. Om man ikke er registrert i SPOND, så ta kontakt med Christian eller Petter.

Vi gleder oss til å se deg der! Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakte en av kontaktpersonene ovenfor eller via e-post: seilskole@hjs.no

Related Images: