Flott start på Zhik NC 3

Som medarrangører av Zhik NC 3 sammen med Bergens Seilforening var vi meget spente foran lørdagens seilaser. En solid innsats av alle mannskaper i kombinasjon med flott vær og gode seilforhold gjorde første dag av arrangementet til en fantastisk flott dag på sjøen. Vinden var jevnt over stabil og det ble gjennomført 4 seilaser på de fleste baner.

I optimistklassen er Amalie Grytdal best av våre etter første dag med en flott 15. plass. Amalie viste jevn og sterk seiling gjennom hele dagen og en tredjeplass som beste enkeltresultat.  Også Amalie Hjellestad Hella viste sterk seiling og ligger på en 27. plass sammenlagt til tross for en disk. Celine Clausen har fulgt opp med en flott 32. plass, mens Gotfred Andenes er nr 35, Viktor Grytdal 48, Andrea Høyvik 60, Thor Erling Thorbjørsen 95 og Andreas Berg 97.

 

I Zoom 8 klassen er Helene Mjelde Gjerde på en sterk 2. plass i eldste klasse, med Jens Henrik Johnsen like bak på en 4. plass. Henrik Kvåle Nordaas er nr. 9, mens Lene Hjellestad er nr. 18. I Zoom yngste er Vilde Smievoll nr 11 og Andreas Helland nr. 24.

 

Vi håper på like gode seilforhold og like god seiling søndag.

Leave Comment