Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 22/06/2021

Scroll to top

Top

Begynnerkurs i seiling for voksne

Få med deg vårt seilkurs for voksne

Kurset 9. juni er dessverre fullbooket. Se alternative kursdatoer her: https://hjs.no/kurs/

Dette blir et kort innføringskurs i seiling for seilinteresserte. Kurset går over to kvelder og gir en grunnleggende innføring i seiling, både teoretisk og praktisk. Kurset gjennomføres av aktive og erfarne seilere. Kurset passer for alle, men vil ha fokus på aktiv seiling.

På grunn av de gjeldende reglene har vi valgt å halvere antall deltakere på kurset. Praksisdelen vil også bli tilpasset, slik at vi følger gjeldende regler.

Tidspunkt:

  • Teoridag: Tirsdag 9. juni: Teori . Kl 18:00 – 21:00
  • Praksisdelen vil bli tilpasset i forhold til gjeldende regler fra FHI/NIF. Dette avtales på kurset eller det blir gitt informasjon om det på forhånd.
  • Pris: Kr 1490.-
  • Påmelding her: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3316
  • Kurssted: Hjellestad seilforening, Hjellestadvegen 311 (like ved fergekai/Bunnpris)

Alle som deltar på kurs hos oss må være medlem av HjS. Kursavgiften inkluderer for øvrig medlemsavgiften for de som ikke er medlem fra før, så er det ingen ekstra kostnader med kurset.

.    

Påmelding: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3316 Vær obs på at for påmelding på SailRaceSystem trenger man en bruker. Om man ikke har dette opprettes det raskt her: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3316&hva=reg&act=paameld Spørsmål kan sendes til seiling@hjs.no

Dato

jun 09 2020
Expired!

Tid

All Day