Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 04/03/2021

Scroll to top

Top

Jolleseiling

Jolleseilingen vår er organisert i forskjellige grupper med forskjellig nivå, der man selv kan avansere og plassere seg inn der man passer best inn:

Rekrutt/Nybegynner

I denne gruppen tar vi inn nybegynnere og de som trenger litt mer tid og oppfølging. Gruppestørrelsen er liten, slik at man skal få optimal oppfølging. For de som er helt nye gis det en ekstra oppfølging. Det er vanlig at man er i en rekrutt/nybegynner gruppe 1-3 sesonger. Om man trives i denne gruppen kan man fortsette, så lenge man ønsker. Trener 1-2 dager i uken. Sesongen er fra påske til høstferie.

Mellomgruppe

I mellomgruppen seiler de som er litt mer selvstendig og behersker seiling. Noen har egne joller og foreldre kjenner rutinene godt. Seilerne drar på lokale regatta (Hordacuper). Trener 1-2 ganger i uken. Sesongen er fra påske til høstferie.

Regatta/Videregående

Regattegruppen består av seilere som er aktive seilere og har seiling som sin hovedidrett. Trener 1-3 ganger i uken. Sesongen er hele året.

 

 

Treningsdager

Vi har treninger og grupper på følgende dager:

  • Mandag (Rekrutt, Mellomgruppe, Regatta)
  • Tirsdag (Rekrutt)
  • Torsdag (Rekrutt, Mellomgruppe)

Treningstidene er i hovedsak fra kl 18:00 – 20:00, men for de mer videregående gruppene må man være klar til å gå på sjøen ved treninsstart.