Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 17/05/2022

Scroll to top

Top

Regatta HjS

Kort beskrivelse av regatta HjS arrangerer

VestCup (tidl. Hordacup) for joller

Vestland (tidl. Hordaland) seilkrets arrangerer hvert år flere vestcuper for joller. Ansvar for gjennomføring fordeles mellom de lokale seilforeningene. HjS har som mål å arrangere en av disse hvert år.

HjS har noen joller til utlån for tilreisende fra andre foreninger, når VC (tidl. HC) arrangeres på HjS. Vi har joller til Optimist klasse A og B, joller til Optimist klasse C og Zoom8. For Optimist klasse A og B, anbefaler at man tar med eget seil. For Optimist klasse C og Zoom 8 har vi seil til jollene. Ta kontakt via seilskole@hjs.no eller kontakt ansvarlig for jolleutvalget.

Nisseseilasen (tur og hav)

Nisseseilasen har lang tradisjon hos HjS, som den siste regattaen i året og den første vinterregattaen. Seilasen arrangeres ofte med nissefesten med munter steming og prisutdeling. Premier fra Seilmaker Iversen

nisseseilasen-2013-30

Lerøy rundt (en-type)

Lerøy rundt har en lang tradisjon som en regatta for Oselvare, men fra 2019 er den utvidet med flere en-type klasser: Express, Snipe, Knarr og Oselvar.

Jollestad serien

Jollestad serien består av noen få seilaser og har som målgruppe nye og erfarne jolleseilere. Regattaen har utgangspunkt i Mynteviken.

Klubbmesterskap (joller)

De fleste seilforeningene arrangerer et klubbmesterskap som holdes på slutten av sesongen, for alle seilerne i foreningen.

Trivsel er en viktig del av seilingen

Kretsmesterskap i Albin Express

Hjellestad Seilforening har en større flåte med Albin Express og vi pleier å arrangere Kretsmesterskap i klassen

Shetland race/Viking race (tur og hav)

Shetland race er det Hordaland seilkrets som har ansvar for. HjS har for øvrig vært tungt involvert