Hjellestad seilforening har mange flinke trenere, som alle er populær blant våre nybegynnere og faste seilerne. For nybegynnere og rekrutter, blir disse introdusert til seiling av en seilforelder med seilerfaring/kompetanse. Når man er klar til å gå videre, vil man få en trener som selv enten er aktiv eller har vært aktiv i seiling.

Er du seiltrener og har lyst å jobbe hos oss? Send oss gjerne en forespørsel på seilskole@hjs.no!

Viktor Grytdal (hovedtrener)
Trener_Viktor_01 
Viktor har vært fast trener i flere år. Han trener både nybegynnere og videregående seilere. Han har tidligere seilt aktivt både optimist og Zoom8 i flere år.

Tilla Norman Hanssen (permisjon)

Marte Wenneck Rasmussen (fast trener)

Marte begynte å seile Optimist da hun var 8 år. I dag seiler hun ILCA/Laser og har vært fast trener siden 2020

Magnus Sletten Hansen (fast trener)

Magnus startet å seile da hun var 8 år og har seilt aktivt i Optimist. For tiden seiler hun ILCA/Laser og jobber fast som trener for nybegynnere.

Frida Hjellestad (fast trener)

Frida startet å seile da hun var 8 år og har seilt aktivt i Optimist. For tiden seiler hun aktivt ILCA/Laser og jobber fast som trener for nybegynnere.

Elin Mjelde Gjerde (permisjon)

Elin er trener for viderekommende/regattagruppen vår. Hun er tidligere jolleseiler og har vært trener i flere klubber. Hun seiler fortsatt aktivt i Express klassen.

 

Alexandra Dahlberg (permisjon)

Alexandra studerer i Bergen. Hun er svenskfinsk og har seilt på internasjonalt nivå i ung alder og har vært med i ungdoms OL. Hun har god trenererfaring.

 

 

 

Kristine Hjellestad (permisjon)

Kristine seiler aktivt og konkurrerer i Laserklassen, både nasjonalt og internasjonalt. Hun har også seilt aktivt i Optimistklassen i flere år. Kristine er trener for rekruttgruppene.

 

Celine Clausen (permisjon)
Trener_Celine Trener_Celine_02
Celine har vært trener i HjS i flere år. Hun har vært en aktiv jolleseiler i mange år og har seil nasjonalt og internasjonalt. Hun har også vært trener på surfecamp ved Stadlandet (Surfcamp Hoddevik). Celine har ingen fast gruppe, men er vikartrenger innimellom.

Vilde Smievoll (permisjon)
Trener_Vilde_S_01
Vilde har seilt i mange år og var aktiv i Zoom8. Vilde har vært fast trener i perioder, men er nå for tiden en av våre vikartrenere

Emilie Kathrin Vabø (permisjon)

Emilie har mange år som seiler bak seg. Hun kommer fra RAN seilforening, men har vært fast vikartrener hos oss i en lengre periode. Emilie er også med å gjennomfører våre seil/aktivitets arrangementer om sommeren.

Vilde Haugland (permisjon)
Trener_Vilde_01 Trener_Vilde_02
Vilde har seilt flere jolletyper, men for tiden seiler hun brett.

Emil Fadler Kvamme (permisjon)

Emil har seilt aktiv i mange år for Bærum seilforening, hvor han også har vært trener for rekrutter i flere år. Nå for tiden jobber han i sjøforsvaret i Bergen og vi er heldige å ha ham som vikartrener.

Andreas Hjellestad Hella (permisjon)

Andreas seiler aktivt og konkurrerer i Laserklassen, både nasjonalt og internasjonalt. Han har idrettsutdanning og trener seilere på flere nivå.

Amalie Hjellestad Hella (permisjon)
amalie Trener_Amalie_01
Amalie har vært trener i HjS i flere år. Hun har på samlinger også vært trener for landslaget i optimist. Amalie har seilt optimist i mange år og både nasjonalt og internasjonalt. Hun har seilt aktivt i laser klassen. Nå for tiden er hun i «permisjon» da hun studerer i Trondheim.

 

Julie Sydow Mo (permisjon)
Trener_Julie_02 Trener_Julie_03
Julie er trener på alle nivåene. Hun har seilt aktivt i flere jolletyper. De siste årene har hun seilt E-jolle og vært en del av det norske VM laget.

Leave Comment