Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 16/04/2021

Scroll to top

Top

Juletreseilasen for 50. gang

Juletreseilasen for 50. gang

Juletreseilasen har i år blitt arrangert for 50. gang. For 50 år siden var det Bente E. Johannessen (72) og Ola M. Johannessen (75) som tok initiativet til regattaen. Ola M. og Bente var de store drivkreftene for jolleseilingen i BS på slutten av 70-tallet og på 80-tallet, og drev frem eliteseilere på internasjonalt toppnivå og skal ha æren for at BS har flere verdensmestere, OL deltakere og internasjonale toppseilere i sine rekker. Les mer på BS sine web siderFor å markere jubileet hadde ekteparet i år satt opp premie til til vinneren av årets Juletreseilas og begge stod for utdelingen på premieutdelingen på Hjellestadnaustet.

Juletreseilasen har vært arrangert på Vågen i Bergen, men i år ble det ny drakt og regattaavvikling på Hjellestadviken. Både lokale og tilreisende seilere fra andre steder i landet overnattet i gymsalen på Hjellestad skole og med matservering, premieutdeling og «disco» på Hjellestadnaustet. Det var 44 deltakere i årets seilas.

Denne flotte gjengen var i år deltakende på Juletreseilasen

Etter ett års opphold ble heldigvis Juletreseilasen satt på programmet igjen

Andreas Hjellestad (HjS) vant årets Juletreseilas. Beste jente ble Ingrid Skjønborg (Asker). Yngste deltaker var Trym Woll Brønlund (Askøy), som vant den viktige «yngstejakken», og beste rekrutt ble Nils-Henrik Lind (BS).

Vinner av 50 års pris for Juletreseilasen

Vinnere av hovedpremiene