Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 16/04/2021

Scroll to top

Top

Jens «rulet» i Bunnefjorden

Jens Henrik Johnsen fra HjS regjerte under Norges Cup 1 i Bunnefjorden i helgen og tok en overlegen seier i Zoom8 eldste. Også våre øvrige seilere fulgte opp med flere flotte resultater.

Jens Henrik Johnsen slo til med en knallserie under årets første Norges Cup i Oppegård i helgen. I klassen Zoom8 eldste fikk han tellende serie 1-1-2-3 og var med det helt overlegen sammenlagt. Vi gratulerer Jens med strålende seiling og et fantastisk resultat! Helene Mjelde Gjerde fulgte opp med en flott 3. plass, mens Henrik K. Nordaas ble nr. 6 og Lene Hjellestad nr 16.

I Zoom8 yngste ble Andreas Helland best av våre med en 15. plass mens Vilde Smievoll ble nr. 17.

I Optimist A viste 1996 seilerne våre at noe spennende er på gang. Amalie Hjellestad Hella ble best av våre med en flott 25. plass sammenlagt. En 7. og 10. plass i enkeltregatta var strålende. Viktor Grytdal fulgte opp med en flott 32. plass, og en 5. plass! som beste enkeltregatta. Av våre øvrige seilere ble Amalie Grytdal nr. 45, Gotfred Andenes nr. 50, Celine Clausen nr 74, Andrea Høyvik nr. 89, mens Thor Erling Thorbjørnsen Norges Cup debuterte med en 101. plass.

Det var nydelig vær i Oppegård i helgen, men det ble en del venting på vinden. Vinden kom begge dager først ut på ettermiddagen og søndag ble det derfor kun avviklet en seilas. Når vinden først kom var det imidlertid fine seilforhold. Til tross for en del venting på vinden så det ut til at både seilere og foreldre koste seg i solen.