Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 19/01/2021

Scroll to top

Top

FULLT! Gøy på vannet! Aktivitetsuke for barn siste uken i skoleferien 8-12 august. VENTELISTE

FULLT! Gøy på vannet! Aktivitetsuke for barn siste uken i skoleferien 8-12 august. VENTELISTE

 • DET ER DESSVERRE IKKE FLERE PLASSER IGJEN. VENTELISTE: Om man ønsker kan man sette seg på en ikke-forpliktende venteliste. Bruk vanlig påmelding. Seilkurs og aktivitetsuke siste uken i skoleferien 08.08 – 12.08

  Seilingforalle

  Siste uken i skoleferien (8-12 august) arrangerer vi en aktivitetsuke for barn i alderen 8 – 12 år. Vi kombinerer seilkurs med andre aktiviteter på sjø og land. Her skal vi også lære om navigering, knoper, fisk, sjøfugl. Vi bader og drar på fisketur og utflukt.

  • Dato: 8 – 12 august
  • Tidspunkt: 09:00 – 15:00
  • Pris: kr 1500.- (inkluderer bruk av båter)

  Begrenset antall plasser: 20 barn. FULLT!

  AktivitetsukenAktivitetsuken vil ble gjennomført med flere erfarne trenere og voksne tilstede. Barna vil bli delt inn i grupper. Trygghet og trivsel er viktig for oss. Våre trenere har lang erfaring med barn. Barnet må være svømmedyktig og må alltid ha på seg flytevest på uteområdet.

  Spørsmål kan sendes til seilskole@hjs.no


 • Informasjon om deltaker på aktivitetsuken

   

  Kontaktinformasjon foresatte