Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | desember 10, 2018

Scroll to top

Top

Ved Jan Hjellestads bortgang

Ved Jan Hjellestads bortgang

Ved Jan Hjellestads bortgang:

Jan Hjellestad gikk brått bort mens han seilte alene med Veni lørdag 23.05.2015. Bortgangen kom brått og uventet for en aktiv mann som Jan. Hjellestad Seilforening vil uttrykke vår dypeste medfølelse til hans kone Heidi og sønnene Jan Christian, Hans Petter og Lars Henrik.

Jan var aktiv i Hjellestad Seilforening i mange år. Han vokste opp med HjS i en familie som i alle år har deltatt i foreningens virksomhet på mange plan.

Selv var han aktiv seiler siden barnsben og viste stor bredde fra A-jolle til brett og etter hvert laser. Sammen med sin bror, Tom, seilte han i flere år tomannsjollene gaselle, snipe og 470 med stor suksess.

Han var aktiv med i Hjs som styremedlem, regattasjef og trener for optimist seilere og brettseilere. Senere ble Tur og Hav hans primære interesse der han har deltatt i regattaer i en årrekke med stor entusiasme. Som mannskap på Veni har jeg selv erfart hans stødige kapteinshånd mange ganger. Hans resultater på regattabanen med flere Veni seilbåter opp i gjennom årene er meget bra og viser en erfaren og god seiler.

Jan flyttet over til BS for rundt 15 år siden, men har alltid vært opptatt av HjS ve og vel i mange samtaler med undertegnede.

Jan hadde fin personlighet og utviste stort engasjement og initiativ. Vi minnes en fremdragende seiler og person med stor sorg.

 

Hjellestad Seilforening

Gotfred Ingebrigtsen Andenes

Leder