Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juli 14, 2018

Scroll to top

Top

Andre Hordacup under flotte forhold

Andre Hordacup under flotte forhold

Erik Karlsen fra Ran Seilforening stakk av med den gjeveste plasseringen i årets andre Hordacup i Optimist A klassen. Før siste seilas var det usikkert hvem som skulle dra i havn seieren, men med god seiling ble det Erik som dro det lengste strået foran Andreas H. Hella (HjS) og Tobias Sandmo Birkeland (Ran).

I B-klassen var det Albertine Lind (BS) som viste seg sterkest med tre spikre og tok førsteplassen av 9 seilere i klassen foran Ina Valeur Børresen (Ran) og Henrik Glittenberg (HjS).

6 seilere fra BS og Ran lå på startmerket i Optimist C i første seilas. I dag ble det nok noe mye vind for en del av dem og kun to seilere var igjen på vannet etter første seilas. Allikevel, det er gøy å se at flere seilere kommer til, og vi har en rekrutteringsjobb å gjøre i kretsen og foreningene.

I Laser 4.7 tok Malin Elvingdal seieren etter god seiling og spiker i de tre siste seilasene. Radial klassen hadde bare to seilere denne dagen og Thorbjørn Thomas Hansen tok seieren foran Vegard Smith.

Brettklassen hadde fire seilere på sjøen denne dagen og med to «oldiser» og to ungdommer i startgropen av karrieren, ble premiene fordelt på den yngre garde. En kald dag på fjorden for brettseilerne.

Resultater