Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | september 22, 2020

Scroll to top

Top

Medlemsregistrering

I forbindelse med medlemskontigenten som er sendt ut så er det ønskelig at vi får oppdatert medlemsregisteret vårt. I den forbindelse øsnker vi å få inn oppdatert informasjon om det enkelte medlem. I menyen til venstre finner dere link til skjema for oppdatering.

Med oppdatert informasjon og spesielt epost og telefon vil det være enklere for oss å nå ut til medlemsmassen ved behov. Vi håper at flere ønsker å bidra til mer aktiviteter i foreningen og savner spesielt aktiviteter utenom jollegruppen. I kommentar feltet er det muligheter til å legge inn informasjon om f.eks. hva du kan og ønsker å bidra med, og hva du vil se mer av eller andre kommentarer som er relevante.

Takk for hjelpen!
Styret