Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | mai 28, 2020

Scroll to top

Top

Tredje dag i VM unnagjort

Amalie_lens

Amalie_lens

Vi sto opp til en grå dag på VM’s tredje dag. Inntil i dag har det vært gjennomført 5 seilaser. og på VM’s tredje dag ble det med èn seilas. Synd, men allikevel en opptur da Norge kunne skilte med 2 tredje plasser, en av Henrik Andersen og den andre av Marcus Salterød Jonas. Amalie fikk en 21. plass og ligger etter 6 seilaser foreløpig på en 94. plass.

VM seilasene startet 1. januar med kun en gjennomført seilas. Regn og en noe lunefull vind gjorde at arrangør valgte å sende seilerne i land. 2. januar sto vi opp til en flott dag med sol og god temperatur. Vinden var noe svak, men tok seg godt opp utov
er dagen og det ble gjennomført 4 seilaser. Større bølger førte til at flere valgte å gå inn, mens våre klarte seg godt, men man må være årvåken hele tiden, noe Amalie fikk erfare når hun bøyde seg ned i båten for å øse og en bølge tippet henne rundt i andre seilasen. Ettersom solen forsvant og hun var vår ble det en noe kald fornøyelse resten av dagen. Seilasene startes ganske umiddelbart etter målgang og det blir lite tid til mat mellom hver seilas. Gårsdagen var ikke noe god dag for våre seilere og de fikk alle noen ugunstige plasseringer.

Dagen i dag var en opptur seilmessig og vi håper det vil gi motivasjon og energi til lagseilingen som starter i morgen og går over to dager. 6. Januar er fridag og vi vil ikke få noen nye resultater på individuell seiling før slutten av den dagen. Imidlertid gleder vi oss til i morgen hvor Norge skal møte Sør Afrika i første seilas. Veien videre bestemmes av resultatet i hver enkelt seilas.

Vi gleder oss og håper på gode forhold og fair seilas.

Related Images: