Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 27/01/2021

Scroll to top

Top

Harken Invitation Regatta

Harken Invitation RegattaRegattaen ble avviklet over to dager med utfordringer for både seilere og arrangør. En god gjennomgang før «the worlds» starter. Resultatmessig ble det midt på resultatlisten for de fleste av våre seilere, og ellers gode erfaringer å ta med seg videre. 

Foreløpige resultater viser at Kimberly Lim fra Singapore er overall vinner, Ryan Lo, også fra Singapore, kom på andreplass og Rodrigo Luz fra Brasil på tredjeplass sammenlagt. Et sterkt felt med verdens beste Optimistseilere på startlinjen.

I dag har det vært innmåling og sjekk av alt utstyr. Alle kom igjennom uten store endringer. Noen tall på seilet til en av seilerne måtte flyttes og R’en i NOR var litt for stor, så den måtte tynnes litt…

Nå er det trening og siden blir det gjennomgang av seilingsbestemmelser før morgendagens «Tune up» regatta og åpningssermoni.

Related Images: