Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juni 4, 2020

Scroll to top

Top

Nyhetsbrev Fra Norsk Optimistjolleklubb – September 2011

Høsten nærmer seg, men det er fortsatt mange muligheter igjen for ivrige Optimistseilere å møtes.

NOKs LAG CUP 17-18 SEPTEMBER I ASKER

Årets Lag Cup arrangeres av Asker seilforening. Vi gleder oss til mange spennende matcher. I tillegg til mye god seiling vil dette bli en flott møteplass for alle Optimistfamilier på tampen av sesongen. Vi håper at også de som ikke seiler på lag møter opp som ivrig heiagjeng.

SOSIAL KVELD MED PIZZA LØRDAG 17. SEPTEMBER / PREMIEUTDELING NC RANKING

Asker SF arranger hyggekveld hvor alle er velkommen – også de som ikke seiler. Mer info: http://www.asker-seilforening.no/regatta/2011/LagCup/SosialKveld.pdf.

Her vil NOK holde premieutdeling for rankingen totalt i årets Norges Cup.

NOK ARRANGERER SALGS- OG BYTTEMARKED IFM LAG-CUP 17-18 SEPTEMBER

Trenger du noe? Større tørrdrakt? Ny båt? Hoper det seg opp med seilutstyr hjemme? La noen annen få glede av det…

NOK arrangerer salgs- og byttemarked ifm Lag Cup-en i Asker 17-18 september. Ta med brukt utstyr, evt plakat/foto av båt. Asker SF setter av et område hvor utstyr kan legges frem. Salg foregår direkte mellom kjøper/selger. Husk å merke alt med pris / navn / mob. nr.

NOK HAR INNGÅTT ET SAMARBEID MED HENRI LLOYD

Norsk Optimistjolleklubb og Henri Lloyd har nylig inngått et samarbeid. Avtalen går ut på at Optimistjolleklubben skal betjene den mobile salgsboden som er fylt med jolle- og sjøklær fra Henri Lloyd til rabatterte priser på de store og små stevnene der jolleseilerne møtes. Denne avtalen gir ikke bare våre seilere og deres foreldre enkel tilgang til teknisk seiltøy til gode priser på stevnene våre, men for hvert plagg vi selger så tjener også Norsk Optimistjolleklubb penger. Hvis vi er flinke kan vi få inn betydelige midler i kassen.

Henri Lloyd har et bredt utvalg av veldig bra jolleutstyr, men få norske butikker har dette i hyllene. Den mobile salgsboden til Henri Llloyd har vært til stede på en rekke arrangementer de siste årene, og seilerne har vært veldig tilfredse med tilbudet om en butikk på kaien som er fylt med ledende teknisk seiltøy.

Den nye avtalen mellom Norsk Optimistjolleklubb og Henri Lloyd sikrer jolleseilerne en stabil tilgang til akkurat det tøyet de trenger, og det vil bli solgt av foreldre som vet akkurat hva utøverne trenger.

Avtalen innebærer også at Norsk Optimistjolleklubb skal stille med mannskap til de populære lagersalgene til Henri Lloyd. Alle NOKs medlemmer vil selvfølgelig også bli invitert til lagersalgene slik at de kan dra nytte av sterkt rabatterte priser på teknisk seiltøy og fritidstøy fra Henri Lloyd.

For mer informasjon om Henri Lloyds utvalg: http://www.henrilloyd.no/

NOKs REKRUTTSAMLINGER HØSTEN 2011

I mange år har NOK arrangert egne samlinger for rekruttene. Planleggingen av årets rekruttsamlinger er nå i gang for fullt!

Hensikten med rekruttsamlingene er å forberede seilerne på deltagelse i Norges Cup Optimist A og å bli bedre kjent med andre seilere fra samme region gjennom trening og sosialt samvær.

Målgruppen for samlingene er seilere i alderen 11 til 13 år som planlegger å seile i A-klassen i 2012. Seilere født i 1999 vil ha førsteprioritet, men også seilere som er født i -98/-00 som skal seile Norges Cup i A- eller B-klassen er velkomne.

Kort om samlingene:

ØST: Soon seilforening 4-6 november

VEST: Ran seilforening 21-23 oktober

SØR: Ikke avklart

Invitasjon og påmeldingssystem blir lagt ut snart – følg med på www.optimistjolle.no.

REISESTIPEND

Vi i NOK ser at det ofte er en barriere for nye seilere og nye klubber å ta steget fra deltagelse i kretsregattaer til deltagelse i Norgescupene. Vi ønsker å motivere enda flere klubber til å sende seilere til NOKs rekruttsamlinger og vil derfor også i år tildele reisestipend til seilere som følger:

NOK tildeler reisestipender à kr 500.- til 5 seilere som ønsker å være med på en av NOKs rekruttsamlinger. Stipendet gis til seilere fra foreninger som kommer langveisfra/i liten grad har vært representert på NOKs rekruttsamlinger tidligere. Søknad om reisestipend sendes til post@optimistjolle.no med noen ord om seilerens navn og alder samt seilforeningens/seilerens videre ønske om å delta på Norgescup i 2012.

TRENINGSSAMLING – HYDROSTRANDA 21-23 OKTOBER

Brevik Seilforening har gleden av å invitere til den tradisjonelle Hydrostrandsamlingen 21-23 oktober for klassene Optimist, Zoom 8, E-jolle og Laser. Trenere blir bl.a Tomas Kjellstrand, Gorm Grenness, Elin Samdal og Frode Johansen. For mer info: http://idrett.speaker.no/Downloads/202694/docs/Hydrostranda_2011_innbydelse.pdf

JULTRESEILASEN I BERGEN

For 48. gang (!!!) arrangeres juletreseilasen i Bergen. Dette er et veldig sosialt arrangement hvor Optimistseilere fra hele landet innkvarteres hos lokale familier og får oppleve Bergensk gjestfrihet, skillingboller, bowling og uformell regatta med premie til alle. Båter står klare til disposisjon så man behøver kun ta med egen rigg/seil. Alle blir hentet av sine vertsfamilier på togstasjonen/flyplassen og er derfor ikke avhengig av å ha med foreldre. For mer info: http://www.bergens-seilforening.no/

EN KOMPLETT GUIDE TIL OPTIMISTSEILING – ALT DU BEHØVER Å VITE..

I Sverige har det nylig utkommet en fantastisk bok om Optimistseiling. Boken er oversatt til svensk fra engelsk og er utrolig innholdsrik. 270 sider med fotos, illustrasjoner og enkle forklaringer om alt man trenger å vite om Optimistseiling på alle nivåer. Anbefales varmt for alle Optimistseilere. For mer informasjon og bestilling – se: http://www.svensksegling.se/Juniorsegling/Nyheter/2011/2aKvartal/NyomfattandebokforallaOptimistseglare/

NYHETER

Har din forening en aktivitet som kan være attraktiv for flere? Eller informasjon som kan være nyttig for andre? Send info til: post@optimistjolle.no.

Følg med på www.optimistjolle.no. Vi legger ut nyheter om arrangementer fortløpende.

Seilerhilsen fra

Linda Salterød Jonas – mob: 986 27 315

Norsk Optimistjolleklubb

Related Images: