Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juni 4, 2020

Scroll to top

Top

Lag Cup Asker

IMAG0185

IMAG0185Forrige helg var det lag cup for Optimister i Asker, hvor Hjellestad deltok med et lag bestående av Celine Clausen, Amalie Hjellestad Hella, Andreas Hjellestad Hella og Viktor Grytdal.

Det har de siste årene vært arrangert lag cup fremfor NM i lagseiling slik at flere klubber har anledning til å stille eget lag. I år var det 20 lag som var påmeldt. Hjellestad var seedet som nummer 5 og basert på det havnet vi sammen med Bærum 1, Drøbaksund, KNS 1 og Asker 3. Sterkeste kortet her var Bærum 1 som vant over Hjellestad i innledende Round Robin, etter at vi gjorde en feil vurdering på første kryssmerke. Dermed hang vi etter og tapte 23 – 13. De andre seilasene vant våre seiler relativt lett og vi var videre til Gullfinalen.

Her møtte vi Horten i første seilas som hadde et meget sterkt lag, men til tross for god motstand fra oss måtte vi se oss slått med 16 – 20. Deretter hadde vi et lokaloppgjør mot RAN som vi slo knepent 17 – 19, og fikk dermed revansje fra i fjor. I siste seilas slo vi Vestfold 1 med 13 – 23 og tok dermed en flott 5. plass.

Det er små marginer i seiling, men til slutt vinner som regel de beste og med det gratulerer vi Horten som til slutt dro i land gullet.  

Related Images: