Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | mai 28, 2020

Scroll to top

Top

Klart for Nordisk mesterskap i Sønderborg

Viktor, Lene, Vilde, Vegard og Celine

Viktor, Lene, Vilde, Vegard og CelineFem seilere fra Hjellestad Seilforening deltar denne uken i Nordisk mesterskap i Sønderborg i Danmark.  Celine Clausen og Viktor Grytdal deltar i Optimist, mens Vilde Smievoll, Vegard Smilevoll og Lene Hjellestad deltar i Zoom 8.  Åpningssermonien ble gjennomført mandag ettermiddag. Det ble en fin og verdig åpningssermoni hvor de norske seilerne på en fin måte minnet de som mistet livet i de tragiske hendelsene i Oslo og på Utøya sist fredag.  Samtlige norske seilere hadde sort sørgebånd og bar hver sin røde rose gjennom åpningssermonien, som så ble lagt ned foran det norske flagget. Det ble deretter avholdt et minutts stillhet.


Seilasene starter tirsdag og avsluttes fredag. Tirsdag, onsdag og fredag seiles individuelle seilaser, mens det torsdag seiles lagseiling.

Vi ønsker seilerne våre lykke til i Danmark.