Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | mai 28, 2020

Scroll to top

Top

Mye vind under NC2 på Nesodden

Det var omsider tid for de mest rutinerte seilerne å vise hva de dugde til når Nesodden inviterte til NorgesCup i helgen som var. Denne gang var det kun Optimistene fra Hjellestad som var over fjellet og fikk målt krefter med resten av landet.

I forkant av helgen var det svært varierende meldinger, men ettersom helgen kom økte vindstyrken og det ble vind opp mot 12 m/s og mye bølger. Trolig var det sistnevnte som var største utfordringenfor mange av seilerne. Kombinasjonen mye vind og krappe bølger gjorde at flere av seilerne måtte gi seg før og under tredje seilasen lørdag. Blant disse var Andreas Hjellestad Hella, som dermed ikke klarte å følge opp de gode resultatene fra Horten.

Selv våre eldste seilere måtte slite denne dagen, men det gjalødt å tåle smerte og holde ut til en var over målstreken. Dette klarte Amalie Hjellestad Hella best og endte til slutt på en strålende tredje plass. Celine Clausen hadde to seilaser som ikke var helt optimal, men jobbet seg jevnt oppover listen og fikk en 12. plass som beste plassering og med det endte på en 23. plass. Victor Grytdal slet nok litt mer under forholdene, men fikk en 14. plass som beste plassering og endte tre plasser bak Celine på en 26. plass.

Neste NC er for Zoom8 på Hankø til helgen og deretter i Bergen 28. mai hvor vi gleder oss til å ta imot seilerne fra resten av landet og se våre egne på hjemmebane.

Resultatene finner du hos Nesodden Seilforening.

Related Images: