Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | mai 29, 2020

Scroll to top

Top

JNoM 2010 – Helsinki

JnNoM_logo

JnNoM_logoJunior Nordisk Mesterskap i Finland er i gang med over 330 seilere på plass fra de nordiske og baltiske landene.

Optimistklassen er uten tvil den største klassen med sine 167 seilere og deretter Zoom8 klassen med 92 deltakende seilere. Vertslandet Finland har den største kontingenten med 104 seilere, fulgt av Danmark med 79 og Norge med 72.

Hjellestad har 2 optimistseilere kvalifisert i Celine Clausen og Amalie Hjellestad Hella.

Første regattadag ble gjennomført i jevne forhold, 3-5 m/s og knall sol. Resultatmessig ligger Amalie sammenlagt på 11. plass og Celine på 26. plass etter første dag. Resultatene torsdag vil avgjøre hvem som blir med på lageseilingen som skal avvikles på fredag. De 5 beste seilerene i hver klasse blir med i lagkonkurransen.

Resultater

Daglige oppdateringer på Optimistjolle.no

Regattaen arrangeres av seilforeninger tilhørende Helsinki-regionen, i nært samarbeid med Europa, Laser, Optimist og Zoom-8 klasse klubbene i Finland. Selve seilasene blir seilt utenfor Merisatama sør for Helsinki, på samme sted som Finnjollene seilte under OL i 1952.

Related Images: