Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | desember 15, 2018

Scroll to top

Top

NM – Tønsberg 2010 – Første dag Optimist

En spent gjeng fra Hjellestad stillte i dag til start på NMs første dag på Husøyflaket utenfor Tønsberg Seilforenings anlegg på Fjærholmen. Viktor Grytdal satte likesågodt i gang med en spiker i første seilas og fikk med det bemerket seg blant de andre seilerne. Etter dagens tre seilaser endte Viktor på en 7. plass med noe svakere plasseringer i de to siste seilasene i gutteklassen.

Det ble svært fine seilforhold utpå dagen etter at første seilas hadde hadde noe mindre vind og var preget av et større vindskift.

I jenteklassen ble det en spennende avslutning på tredje seilas der Amalie Hjellestad Hella og Celine Clausen kjempet seg i mål på henholdsvis 3. og 4. plass. Etter første dag ligger Amalie på 3. og Celine på 11. plass.

I dag har det vært et fantastisk vær i Tønsberg. Sol fra nærmest skyfri himmel og gode 22 grader. Vi gleder oss til dagen i morgen.

Related Images: