Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | august 18, 2018

Scroll to top

Top

NC4 Horten – Optimist

Helgen 28. – 30. mai var det NC4 i Horten og med det den tredje og avgjørende NorgesCupen for Optimist rankingen og uttak til internasjonale mesterskap.

Av våre seilere var det 2 som deltok, Celine Clausen og Amalie Hjellestad Hella.

Forventningene var store og man så frem til denne helgen med stor spenning. Vinden som var meldt lot imidlertid vente på seg og var heller ikke så stabil som man først hadde antatt, det ble dermed en kamp mellom vind og strøm, for strøm var det nok av. 1 knops medstrøm på starten som medførte stor overbue og mange black flag. Det var vanskelige forhold og kun de aller beste så ut til å komme i havn noenlunde som forventet. NCen var preget av store variasjoner og sprang på resultatlistene, noe som gjorde at VM og EM uttakene ikke var avgjort før siste seilas var seilt. Spennende til siste slutt med andre ord.

For våre seilere ble resultatene noe ujevne og kanskje ikke helt som man hadde håpet, men "det var da ikke så verst allikevel" ble det kommenter dagen derpå når man kikket på resultatlisten, selv om håpet hadde vært en enda bedre plassering. Det ble uttak til Junior Nordisk Mesterskap i Finland for både Celine og Amalie og sommerferien ble med det bestemt.

Resultatene fra Horten finner du her og NCrankingen finner du her

Related Images: