Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | november 30, 2020

Scroll to top

Top

Helene og Jens seilte inn to NM titler i Zoom8

2010_NM_web

2010_NM_webPå samme dag; den 28. juni hos Tønsberg Seilforening etter 3 intense regattadager – oppnådde Hjellestad Seilforening to (2!) Norgesmestere i Zoomklassen både i jenteklassen og gutteklassen; Helene Mjelde Gjerde og Jens Henrik Johnsen klarte 1ste plass i begge klassene. En usedvanlig flott prestasjon av begge seilere og en meget spesiell hendelse for HJS som igjen markerer seg som en liten seilforening med høyt nasjonalt nivå i Zoomklassen!  Vi gratulerer!!SmilerSmiler

HJS stilte sterkt med hele 7 stk  Zoom8 seilere – resultatet ble som følger:

Jenteklassen:

1.plass: Helene Mjelde Gjerde
4. plass: Lene Hjellestad
13. plass: Vilde Fosso Smievoll

Gutteklassen:

1. plass: Jens Henrik Johnsen
5. plass Henrik K  Nordaas
15. Andreas Helland
16. Thor Erling Storheim Torbjørnsen

Mesterskapet gikk i regi av Tønsberg Seilforening og det var stort sett gode forhold med jevn vind og mye sol. Nok et godt arrangement av våre seilervenner på Fjærholmen.

Øyvind Rostrup takket for seg etter dette mesterskapet med følgende; ” Gratulerer til alle fra HJS med super innsats. Synes jevnt over det var mye god seiling, og når Jens og Helene i tillegg tar hjem hvert sitt gull må vi kunne si oss fornøyd. Bra!”

Og vi i HJS ønsker Øyvind lykke til videre i ny jobb og ikke minst hilser til alle våre seilere og foreldre med ønske om en god sommer.

Tags