Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 27/01/2021

Scroll to top

Top

Andre dag NC3 – Asker

Med frisk nordavind fikk man kjørt i gang første seilas allerede klokken 09:30, halvannen time tidligere enn man i utgangspunktet skulle. Dette var et klokt trekk av regattaarrangøren og man fikk gjennomført 2 seilaser før skydekket brøt opp og vinden stilnet helt. HjS jentene Amalie Hjellestad Hella og Celine Clausen hadde ikke lykken med seg og falt til  henholdsvis en 46. plass og en 54. plass, etter å ha fått black flag på siste seilas. Det ble dessverre ikke mulighet for stryk i regattaen da man bare fikk avgårde 3 seilaser, og de ble dermed stående med 105 poeng som tellende i siste seilas.

Totalt 103 startende båter deltok i Optimist A klassen i Asker, i B klassen var det 30 startende båter. Hjellestad Seilforening hadde en deltaker i B klassen, Andreas Hjellestad Hella, som debuterte i NorgesCup sammenheng med en flott 12. plass.

Related Images: