Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | november 30, 2020

Scroll to top

Top

NC2 – Lillesand

Lillesand Seilforening hadde lagt opp til en flott ramme rundt NC2 i Lillesand. Dette var første NC i år for Optimst og Europajolle. Tre av HjS sine seilere deltok, Celine Clausen og Amalie Hjellestad Hella i Optimist og Gotfred Andenes i Europajolle.

Lørdag var det fantastisk vær med mellom 6 og 10 m/s i havgapet utenfor Saltholmen fyr. Dette var svært gode vindforhold og man fikk avviklet 4 seilaser på lørdag. Søndag var det heller stille men arrangøren fikk til slutt avviklet èn regatta. Gotfred Andenes gjorde en flott innsats i sin første NC i Europa og endte på 3.  plass for gutter rekrutt sammenlagt. Amalie Hjellestad Hella og Celine Clausen i Optimist viste også at de henger godt med. Celine fikk en 25. plass og Amalie en 18. plass sammenlagt.

Takk til Lillesand Seilforening for vel gjennomført arrangement.

Related Images: