Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | mai 28, 2020

Scroll to top

Top

Optimist seilerne «invaderer» Vågen

Så er det nok en gang klart for Juletreseilasen på Vågen. Førstkommende lørdag (28. november) braker det løs med 100 optimistjolle seilere fra hele landet. Som vanlig er den sosiale faktoren meget høy og for mange er dette årets store sosiale høydepunkt. De fleste «Optimist hjem» i Bergen vil i helgen være fylt opp med seilervenner og venninner fra det ganske land. 

Ekstra gledelig er det at Hjellestad Seilforening stiller med hele 14 seilere til start, hvilket vel må være rekorddeltakelse fra foreningen. Særlig gledelig er det at så mange av våre yngste seilere blir med på denne årlige «happening». Vi ønsker alle sammen lykke til og håper samtidig at flest mulig foreldre og andre skuelystne tar turen til Vågen lørdag formiddag.

Related Images: