Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juni 22, 2018

Scroll to top

Top

Vått og kaldt

seilere_2009_a

Det ble en heller våt og kald opplevelse for de som deltok i årets klubbmesterskap. Værgudene syntes tydeligvis det var en grei dag å teste regntøyet og lot det regne kontinuerlig de 3-4 timene vi var på sjøen. Det ble litt mer vind enn de foregående årene, selv om vi måtte korte av 2. seilas grunnet vindstille!

Det startet med nær 12 m/s og i overkant mye for de aller yngste som valgte å avvente på land. Det ble Ann Kristin Helland som eneste yngste valgte å stille i siste seilas da vinden hadde løyet noe. Kjempeflott å se at rekruttene vil være med.

Flott innsats av all som deltok på tross av kalde føtter og fingre. Vi gratulerer alle med en strålende innsats.

seilere_2009_a