Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juli 11, 2020

Scroll to top

Top

Tid for lagseiling

Denne helgen er det klart for lagseiling både i optimist og Zoom8 klassen.

Optimistene møtes til Lag Cup i Bærum. Hele 21 lag er påmeldt til årets arrangement. I år har man valgt å droppe NM status på arrangementet, slik at 11 og 12 åringene også skal kunne få delta. Ut i fra den store deltakelsen synes dette å ha vært en suksess. Værmeldingen tyder på solskinn og lite vind, men vi krysser fingrene for at det skal være mulig å få avviklet det nødvendige antallet seilaser. Hjellestad Seilforening stiller med ett lag, bestående av Amalie Grytdal, Viktor Grytdal, Amalie Hjellestad Hella og Celine Clausen. Aleksander Brekke har påtatt seg oppgaven med å «coache» våre unge optimister under arrangementet. Vi ønsker alle lykke til. 

I Florø avvikles Lag NM i Zoom8. Værmeldigen der tyder på mye vind, hvilket burde gi strålende seilforhold. Hjellestad Seilforening stiller med ett lag bestående av Helene Mjelde Gjerde, Lene Hjellestad, Gotfred Andenes, Jens Henrik Johnsen og Henrik Kvåle Nordaas. I tillegg deltar Vilde Smievoll på et sammensatt  lag fra Hordaland. Øyvind Rostrup tar seg av trenerjobben for begge lagene. Alle ønskes lykke til.