Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | februar 16, 2019

Scroll to top

Top

Flott avslutning på årets Norges Cup

Årets Norges Cup ble avsluttet i Moss sist helg. 6 seilaser ble avviklet både i Zoom8 og optimist klassen og seilforholdene var meget gode. Samlet sett et meget flott arrangement av Moss Seilforening. Grunnet litt sen utleggelse av resultatlister fra arrangøren kommer rapporten litt sent på vår hjemmeside. 

Våre seilere leverte jevnt over en meget god regatta både i optimist og Zoom 8. Dette lover meget godt for fremtiden. 

 

 

I Zoom8 eldste vant Helene Mjelde Gjerde en overlegen seier. Lene Hjellestad ble nr. 4, Jens Henrik Johnsen nr 6 og Henrik Kvåle Nordaas ble nr. 10. I Zoom8 yngste ble Vilde Smievold nr 14 sammenlagt. Vi gratulerer alle med flott seiling.

I Optimist klasse A hadde vi denne gangen kun med 3 seilere.  Amalie Hjellestad Hella fortsetter å imponere med god seiling og endte til slutt på en strålende 7. plass.  i siste seilas ble hun nr. 2, bare noen små meter etter vinneren. Celine Clausen leverte også sin beste NC så langt og endte til slutt som nr. 37, mens Viktor Grytdal ble nr. 39. Dette lover godt med tanke på neste sesong for 1996 årgangen vår.