Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | januar 11, 2019

Scroll to top

Top

Kretsmesterskap til Amalie og Jens

 Årets kretsmesterskap ble avviklet på Ran Seilforening denne helgen. Lørsdag ble det seilt 4 seilaser, mens det søndag ble seilt 2 seilaser. Skitende vindforhold gjorde det utfordrende for seilerne.

 

I optimistklasse A vant Amalie Hjellestad Hella en suveren seier. Vi gratulerer Amalie med nok en strålende regatta. Bak henne var det meget jevnt om de neste 5 plassene, Det hele ble avgjort på siste seilas og kun noen meget få poeng skilte seilerne til slutt.  Våre seilere hadde ikke helt marginene med seg og Viktor Grytdal ble nr. 4, Amalie Grytdal nr. 5 og Celine Clausen nr. 6, mens Thor Erling Thorbjørnsen ble nr. 9.   I optimist C viste Kristine Hjellestad, Ann Kristin Helland og Andreas Hjellestad Hella at vi ikke trenger å bekymre oss for rekrutteringen.

 

I Zoom8 eldste ble det tredobbelt til Hjellestad Seilforening. Jens Henrik Johnsen vant foran Helene Mjelde Gjerde, mens vår nyvordne Norgesmester, Lene Hjellestad, denne gang ble nr. 3. I Zoom8 yngste ble det sølv til Vilde Smievoll og bronse til Andreas Helland.

 

Ellers var det hyggelig å se vårt styremedlem Karl Gjerde som ivrig mannskap i snipeklassen. Han har sterkt anmodet om ikke å nevne resultatet, hvilket redaksjonen høfligst har etterkommet…