Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juli 12, 2020

Scroll to top

Top

Amalie Hjellestad Hella imponerte under NM

Amalie Hjellestad Hella imponerte stort under helgens Optimist NM i Son. Amalie endte til slutt på en meget sterkt 4. plass, kun to poeng fra bronsen. Hun hadde flere sterke enkeltresultater, med seier i 4. seilas som det store høydepunktet. Vi gratulerer Amalie med flott seiling og et meget sterkt resultat.

 

Arrangørene Moss og Son sørget for et meget flott gjennomført arrangement. Det var imidlertid forholdsvis lite vind alle dager og det var tydelig at våre seilere, med unntak av Amalie, ikke trivdes i den svake vinden. Blant jentene ble Amalie Grytdal nr. 20 og Celine Clausen nr. 26. I gutteklassen ble Gotfred Andenes best av våre med en 18. plass, mens Viktor Grytdal ble nr. 24.   

 

Related Images: