Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juli 12, 2020

Scroll to top

Top

Vel gjennomført Norges Cup

Helgens Norges Cup på Hjellestad ble et meget vellykket arrangement. Strålende sol, stort sett jevne og gode vindforhold og ikke minst stor dugnadsånd gjør at vi kan være stolte av arrangementet. Tilbakemeldingene fra våre tilreisende gjester var også meget positive. Samarbeidet mellom Bergens Seilforening og Hjellestad Seilforening fungerte utmerket og vi viste at vi i fellesskap er mer enn gode nok til å avvikle denne type arrangement. En stor takk til alle medlemmer og andre som bidro på ulike måter og en stor takk til våre venner i Bergens Seilforeing for strålende innsats. En ekstra stor takk til «evigunge» Marit Schjøtt for strålende arrangementledelse! 

 

 

På regattabanen var det litt ujevne resultater fra våre seilere. På optimistbanen søndag var det litt svake og dreiende vindforhold, noe som gjorde det vanskelig å sette bane. Det ble derfor bare avviklet en seilas. Mange var ivrige etter å komme i gang og i andre start ble det utlevert ikke mindre en  22 «black flag». Amalie Grytdal ble best av våre med en flott 17. plass. Dette til tross for at hun var med i «black flag» gjengen søndag. Gotfred Andenes endte til slutt som nr. 28, mens Viktor Grytdal ble nr. 35, Celine Clausen 46, Amalie Hjellestad Hella 55 (etter 2 disk), Andrea Høyvik 60, Thor Erling Thorbjørnsen 93 og Andreas Berg 95.

 

På Zoom banen var vindforholdene gode også søndag, slik at det kunne avvikles 2 seilaser. Zoom klassen fikk dermed full serie med 6 seilaser. I Zoom 8 eldste klasse seilte Jens Henrik Johnsen jevnt og godt helgen gjennom og endte på en glimrende 2. plass sammenlagt. Helene Mjelde Gjerde fulgte opp med en flott 4. plass, mens Henrik Kvåle Nordaas ble nr. 10 og Lene Hjellestad nr. 17. i Zoom 8 yngste klasse ble Vilde Smievoll best av våre med 14. plass, mesn Andreas Helland ble nr. 20.