Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | mars 23, 2019

Scroll to top

Top

Nå braker det løs…

Nå er det like før det braker løs med Norges Cup her på Hjellestad. Et stort antall personer både fra Bergens Seilforening og Hjellestad Seilforening har lagt ned et betydelig arbeid for at arrangementet skal bli en suksess. Ennå flere vil være i aksjon under helgens arrangement, alt fra seilere, trenere, ledere, foreldre og uttallige frivillige fra foreningene. Vi gleder oss stort til å ta i mot de mange tilreisende og krysser fingrene for at dette skal bli et godt og vellykket arrangement.

For våre mange seilere er dette et meget viktig arrangement ettersom det er siste tellende regatta for uttak til VM, EM og Nordisk. Vi ønsker alle sammen lykke til og vil prøve å holde siden oppdatert med resultater gjennom helgen.