Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | oktober 18, 2019

Scroll to top

Top

SeilVest Samling 2 unnagjort

{gallery}2009/SeilVest/samling2/{/gallery} Det var samlet i overkant av 50 seilere på Hjellestad denne helgen. I flott, nesten vårvær, og rundt null grader ble det velkomst og briefing i Bergens Seilforening kl. 10.
Seilerene var godt kledd med ull under tørrdrakten, og det er absolutt påkrevd når man skal på sjøen med minus grader i luften og 5 m/s vind.
Lørdagen var det passe vind, mens den på søndag var fraværende. Det førte til mer lek og fysisk fostring denne dagen, men ut fra bildene ser det ikke ut til at det la noen demper på humøret.

Lørdag kveld ble det holdt foredrag av Frank Kirkeland i BS, noe seilerene tydelig satte pris på. Her ble det vist film og bilder fra blant annet siste Paralympics hvor Frank var trener for Bjørnar Erikstad som seilte 2,4m.

Totalt har vi fått mange positive tilbakemeldinger på arrangementet, og vi sender om kort tid ut nok et spørreskjema der vi vil be om deltakerenes synspunkter.

Da er det bare å vente på neste samling som er 21. – 22. februar. I ventetiden kan dere kanskje trene litt kondisjon og styrke…