Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | mai 27, 2020

Scroll to top

Top

Juletreseilasen – et av årets høydepunkt

Juletreseilasen ble avviklet lørdag 29. november. Årets arrangement var det 46. i rekken og Jultetreseilasen er definitiv et av de store høydepunktene for optimistjolleseilerne. Årets arrangement var intet unntak.

Dette er arrangementet hvor det sosiale kanskje er viktigere enn seilingen og hvor mange seilervennskap stiftes og pleises. Med ca. 80 seilere fra hele landet til start, ble også årets arrangement en stor suksess. Selve seilasen ble vunnet av Karianne Hammarstrøm fra Drøbaksund Seilforening. For oss i Hjellestad Seilforening var det gledelig at så mange som 13 seilere var med. Særlig var det gøy at flere av våre aller yngste seilere kom til start. Dette lover bra for fremtiden.

Etter seilingen ble dagen tradisjonen tro avsluttet med bading og pizzafest for alle seilerne før de eldste seilerne avsluttet med bowling. Mange hadde også tilreisende seilere boende hjemme hos seg, så mange steder gikk det nok ut i de små timer før lysene endelig ble slukket…

En stor takk til Bergens Seilforening for et fantastisk arrangement. Vi gleder oss allerede til neste år!

Related Images: