Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | november 13, 2018

Scroll to top

Top

Hjellestad seilerne henger fortsatt med

Nok en dag i Brevik er unnagjort, i dag med lite vind, men allikevel nok til å få gjennomført noen seilaser.

Våre seilere henger fortsatt med i toppen og viser stabil seiling. I Zoom8 klassen har Ingrid Kvåle Nordaas har fått fart i båten og med serien 3-1-1 ligger hun nå på en 2. plass, mens Helene Mjelde Gjerde har falt ned til en 4. Lene Hjellestad holder stand, har falt en plass og ligger nå på en 9. plass.

Blant Zoom8 guttene har Jens Henrik Johnsen beholdt sin 4. plass fra i går, og har nå totalt 27. poeng, 5 poeng frem til en pallplassering. 21 pong lenger bak, på en 8 plass ligger Henrik Kvåle Nordaas, etter å ha pådratt seg en OCS i siste seilas i dag.

I Optimist jente klassen ble det i dag bare avviklet 2 seilaser. Johanne Gurvin Skaaland fra Bergens Seilforening leder fremdeles, men nå bare med 4 poeng ned til Amalie Grytal som nå ligger på en 3. plass, opp 3 plasser fra i går.

Gotfred Andenes er fremdeles noe ujevn med en 5. og en 14. plass i dag, og dermed faller han ned til en 7. plass, men bare 6 poeng opp til en 3.plass i Optimist gutt. Andreas Helland slo til med en 5. plass i siste seilas i dag og forbedret dermed plasseringen sin fra i går med 9 plasser opp til en 40. plass.

I 29er klassen harAnders Hystad og Petter Lomsøy endt på en 14. plass, men det er ikke nok til å seile finaleseilasene søndag. Dermed er NM over for Anders og Petter. Flott innsats av de to som i år har prioritert skole fremfor seilingen.