Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 28/01/2021

Scroll to top

Top

Litt svakere resultater på VMs andre dag

På VMs andre regattadag klarte ikke våre seilere helt å følge opp den sterke innsatsen fra første dag. I jenteklassen leverte Ingrid Kvåle Nordaas en forholdsvis jevn serie med 8., 3. og 9. plass i de tre regattaene. Dette holdt til en 4. plass i sammendraget etter andre dag. Det er imidlertid jevnt i teten så mulighetene til å seile seg opp er fortsatt gode. Helene Mjelde Gjerde fulgte opp den gode seilingen fra i går og ligger på en flott 11. plass i sammendraget.

Blant guttene var det litt tråere på vannet i dag og Gotfred Andenes falt ned til en 23. plass i sammendraget, mens Jens Henrik Johnsen er nest best blant våre etter å ha seilt seg opp til en 48. plass. 
  

Tags