Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 27/01/2021

Scroll to top

Top

Ingrid Kvåle Nordaas leder VM etter første dag

Vår ferske nordiske mester i Zoom8, Ingrid Kvåle Nordaas, forstsetter den strålende seilingen og leder VM etter første dag (3 seilaser).  Etter en for Ingrid noe forsiktig start i de to første regattaene (6. og 9. plass) viste hun konkurrentene ryggen og vant dagens tredje seilas. Dette holdt til en knapp ledelse etter første dag. Helene Mjelde Gjerde seilte også meget bra i dag og er nr 10 i sammendraget, mens Lene Hjellestad er nr. 22.

Blant guttene er Gotfred Andenes beste Hjellestad seiler etter første dag med en fin 11. plass. Meget bra av Gotfred som normalt seiler optimist. Gotfred startet dagen strålende med en 5. og en 1. plass før en litt dårlig siste regatta ødela litt for sammenlagt plasseringen etter første dag. Forhåpentligvis kan den siste plasseringen strykes når flere seilaser er unnagjort.  

Vi gleder oss til forstsettelsen.

Tags