Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | november 30, 2020

Scroll to top

Top

Seilerhelg på Hjellestad for de yngste seilerne

Det har vært en kjempeflott helg for de seilerne som tilbrakte lørdag og søndag på Mynteviken.

I regi av Hjellestad Seilforening ble det arrangert treningshelg for de yngste seilerne, de som i år startet på seilskolen og for de i viderekomne gruppen. Hovedtrener var Lene Wallem Berge, som fikk god hjelp av noen av de eldste seileren våre. Til tross for lite vind ble det gjennomført seiling begge dagene. Med et avbrekk midt på dagen ble det ikke for lange økter i båten og seilerne kunne kose seg på land med grillmat fra delaktige foreldre. Kjempeinnsats av alle og vi satser på å gjennomføre nye helger som dette, men da med håp om en tanke mer vind.