Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 18/01/2021

Scroll to top

Top

Norges Cup 2 i Arendal

13 startende båter stilte i Arendal, i tillegg til foreldre og søsken. Totalt en stor kontigent som dro over fjellet.

Fine forhold ytterst i havet utenfor Lille og Store Torungen fyr. Mye sjø og vind preget første dag av NC2, spesielt utfordrende på Optimistbanen som var den som lå ytterst, med kryssmerke nesten på danskegrensen. Lørdagen var det flotte seilforhold og man fikk gjennomført fire seilaser på Optimistbanen og fire på Zoom8 banen.

Søndag grydde av dag med nordavind og meldinger om vindskift utover dagen. Zoom8 fikk gjennomført en seilas etter planen mens Optimistene som skulle gjennomføre 2, fikk slite med lite vind og strøm på sin siste seilas, noe som førte til at langt over halvparten fikk DNF da de ikke kom i mål på maksimaltiden.

Resultatmessig har Hjellestad seilerne gjort det bra. I Zoom8 klassen holdt Ingrid Kvaale Nordaas førsteplassen fra dagen før, mens Gotfred Andenes seilte seg opp til en 8. fra 12 . plass i Optimist klassen.

Øvrige resultater finner du her