Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | 17/01/2021

Scroll to top

Top

Serieseilaser 2008

De etterhvert så kjente tirsdagsseilasene eller Serieseilasene til Bergens Seilforening vil i år bli arrangert i samarbeid med Hjellestad Seilforening. HjS vil ta ansvar for Zoom og Optimist på Mynteviken, noe som gjør tilkomst litt kortere og mulighet for flere seilaser per dag.

Seilingsbestemmelser!

Startkontigent er kroner 25,- per regatta. Det vil være mulighet for å kjøpe Regattapass slik som tidligere til kroner 300,- Man vil da automatisk være påmeldt i samtlige jolle regattaer med unntak av Kretsmesterskapet.

Påmelding Serieseilas

Kjøp Regattapass her

 

Deltakere:

{tab=Regattapass}
{loadposition user6}
{tab=Serieseilaser}
{loadposition user7}
{/tabs}