Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | oktober 30, 2020

Scroll to top

Top

Skjerjehamn Fjordsailing Weekend

Samling for tur- og langturseilere

Merk allerede nå av helgen 6 juni – 8 juni i din seilerkalender. Da er det tid for å møte nye og gamle medseilere i idylliske omgivelser i Skjerjehamn som ligger i Gulen kommune nord for Bergen. Stedet har gjestgiver historie tilbake til 1641 og fremstår i ny drakt etter en omfattende oppussing de siste 2 år.

Fjordsailing vil i samarbeid med Florø og Åsane seilforening arrangere en tur regatta fra nord, og en tur regatta fra sør. Starten går samtidig i Bergen og Florø Fredag 06 juni 2008 kl 11:00. De mange rutevalgene kan utgjøre stor forskjell på når du tar ankerdrammen med dine seilervenner. Men fortvil ikke, dette er årstiden med de lange lyse kveldene som du drømmer om på vinteren. Da gjør det jo aldeles ingen ting om du bruker lang tid. Du lever her og nå.

Lørdagen vil det bli flere aktiviteter for store og små. med bla. demonstrasjon av lang- turutstyr og senkekjøl båter. Det vil bli jolleseiling, fiskekonkurranse, skalldyrlunsj og ikke minst et multimedia foredrag fra «S/Y Petrell» sin 4 år lange seilas jorden rundt.
Temaet barn og langtur, vil bli dekket av «S/Y Ringhorne».

Høres dette interressant ut… les mer her