Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hjellestad Seilforening | juli 12, 2020

Scroll to top

Top

Sølvmedalje til HjS i Lag-NM2007 for Zoom8 i Florø

Sølvmedalje til HjS i Lag-NM2007 for Zoom8 i Florø

HjS sine zoom8seilere fulgte opp en fantastisk flott seilsesong med sølv i Lag-NM i Florø 22.-23. september. Det ble et utrolig jevnt mesterskap der HjS seilte langt bedre enn ventet.
HjS oppnådde helt identisk resultat med storfavoritten Asker1, som etter lang jurybehandling fikk gull pga seier i siste parseilas !
Det var Lene Hjellestad (88), Ingrid K. Nordaas (161-lagleder), Helene Gjerde (163) og Gotfred Andenes (79) som sto for dette flotte resultatet

(Bildet). I dette mesterskapet gjelder virkelig at Sølv er godt som Gull !  

 

4 HjS seilere; Maria Andenes, Øystein Malt, Tor-Magnus Kvinsland (59) og Henrik K. Nordaas (61) deltok på Hordaland sitt kretslag med lagleder Tore Føyen, Stord (133). De imponerte med en 5.plass med samme poengsum som Florø.

Det var en flott seilhelg i Florø, med et tøft arrangement med 7,5 timer seiling lørdag. Søndag ble været for tøft og de siste 12 av 56 planlagte seilaser ble avlyst pga kraftig vind og regn.

Vi gratulerer og sender en takk til seilere og trener Øyvind Rostrup, som i år har etablert HjS i toppen av landets jollemiljø.

Tags